házirend

Disznótoros Kolbászfesztivál 2019

Fesztivál Házirendje - 2019

1. A fesztiválra való belépéssel minden látogató elfogadja a fesztivál házirendjét! A fesztivált mindenki csak a saját felelősségére látogathatja.


2. Figyelem! Minden belépőjegy csak egyszeri belépésre jogosít. Amennyiben a látogató kilép a fesztivál területéről, a belépőjegy érvényét veszíti. A megvásárolt jegyek a fesztivál bármelyik napján felhasználhatók


3. A belépőjegyek a helyszínen készpénzzel, mindhárom fajta SZÉP kártyával, Erzsébet Utalványokkal, OTP Cafeteria Kártyával és mindenféle bankkártyával megvásárolhatók. A belépőjegyek nem válthatók vissza!


4. Az elővételben vásárolt jegyek-et a jegypénztáraknál be kell cseréltetni normál belépőjegyre. A jegycserénél nem kell sorban állni a jegypénztáraknál, mert előresorolást alkalmazunk.


5. A fesztiválra élelmiszert és italokat -különösen szeszes italt- bevinni TILOS! A bejáratoknál a biztonsági szolgálat kérésére a táskákba bepillantást kell engedni. A fesztiválra veszélyes tárgyakat és pirotechnikai eszközöket bevinni TILOS! A biztonsági szolgálat a ruházat átvizsgálását is kérheti biztonsági okból.


6. A fesztivál területén bármiféle járművel (autó, motor, kerékpár, roller, gördeszka, stb…) behajtani és ezekkel ott közlekedni szigorúan TILOS!


7. A fesztivál területére kutyát (kis testű táskában hordhatót sem) vagy más háziállatot bevinni TILOS! A tiltás a nagy parkra és a Víztorony Parka egyaránt vonatkozik.


8. A fesztiválra fényképezőgépet és kamerát be lehet vinni. A fesztiválról video és fényképfelvételeket korlátozás nélkül lehet készíteni, magáncélú felhasználásra. TV stáboknak a filmezési szándékukat előre be kell bejelenteni a szervezőnek itt: titkarsag @ kolbaszfeszt.hu


9. A fesztiválon készülő fotókon és filmfelvételeken feltűnhetnek a látogatók, ám ezzel kapcsolatban semmilyen igénnyel nem léphetnek fel a szervező vagy a Vasúttörténeti Park felé.


10. A fesztiválra 14 éven aluli látogatók csak felnőtt korú kísérővel együtt léphetnek be. 18 éven aluli látogatót szeszes itallal nem szolgálnak ki a fesztivál területén!


11. A fesztivál területe nem akadálymentes. A fesztivál területére belépő látogatók tudomásul veszik, hogy a Vasúttörténeti Parkban és a Víztorony parkban történő sétálás közben balesetveszélyes akadályokkal (aknák, sínek, macskakő, murva, padkák) és mozgó vasúti járművekkel találkozhatnak. Az esetleges baleseti sérülésekért sem a Vasútt. Park, sem a szervező nem vállal felelősséget. Az elzárt területekre belépni TILOS! Sérülés esetén a helyszínen egészségügyi szolgálatot ellátó mentőautónál lehet segítséget kérni.


12. Fogyatékkal élők és látássérültek a fesztiválra csak kísérővel mehetnek be! A kísérő nem hagyhatja magára. A kísérő köteles egy felelősségvállalási nyilatkozatot aláírva magával hozni és azt átadni a beléptetésnél.


13. A mozdonyokra és a vasúti kocsikra felmászni csak a kijelölt helyen lévő lépcsőkön és a Vasútt. Park dolgozójának útmutatása szerint szabad. Csak saját felelősségre!


14. A Vasúttörténeti Park egész területén TILOS a dohányzás! Dohányozni csak a szabadban, a kijelölt dohányzóhelyeken lehet. A dohányzóhelyek zöld táblával vannak jelölve. A csikkeket eldobálni TILOS!


15. A csarnokban kiállított oldtimer járművekhez hozzányúlni TILOS! A kiállított járműveket védő kordonköteleket átlépni, illetve azokat rángatni TILOS!


16. A szabadban kiállított traktorokra felmászni TILOS! A mozgó traktor és stabil motor alkatrészek közelébe menni TILOS! Az ezzel kapcsolatos balesetekért a szervező nem vállal felelősséget.


17. A Vasútt. Park interaktív programok az időjárásra tekintettel, a közlekedésbiztonsági szempontok figyelembe vételével fognak üzemelni. A fordítókorongozás kivételével a szolgáltatások díjkötelesek.


18. A fesztiválon lévő ingyenes programokon csak sorban állást követően lehet részt venni.


19. Tilos a szervező által nem engedélyezett reklám szóróanyagok, újságok, szórólapok, stb… terjesztése a rendezvényhelyszín teljes területén, beleértve a parkolókat is.


20. A fesztiválon csak józan állapotban lehet részt venni. A kulturálatlan magatartást tanúsító személyeket a biztonsági szolgálat a fesztivál helyszínéről eltávolítja. Ez esetben a belépőjegy árát a szervező nem köteles visszatéríteni. A fesztiválra a veszélyesnek ítélt tárgyak bevitelét a biztonsági szolgált megakadályozhatja. (2005. évi CXXXIII. törvény alapján)


21. Belépőjegy hamisítás vagy jegyüzérkedés észlelése esetén rendőrségi intézkedést fogunk kérni.


22. A látogatók tudomásul veszik, hogy a fesztivál szabadtéri részét az időjárás befolyásolhatja. Az elővételi jegyek visszaváltására nincs lehetőség! A fesztivál esetleges elmaradása esetén a jegyek csak a vásárlás helyén válthatók vissza, 30 napos jogvesztő határidőn belül.


23. A parkolás a fesztivál parkolóiban díjmentes, feltéve hogy az ott dolgozó rendészek utasítása szerint hajlandók leparkolni. A közeledő útba parkoló járműveket a tulajdonos költségére elszállíttatjuk. A parkolókat csak a fesztivál látogatói vehetik igénybe. A parkolókban hagyott járművekre és a járművekben hagyott értékekre a szervező nem vállal felelősséget.


24. A szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja.(Oldtimer Show Kft. Cg.: 01-09-954270)
Házirendünket *.PDF formátumban letöltheti innen

<- vissza