Rendezvény információk

Rendezvény infók, jegyárak, elővétel, kedvezmények

Napi belépőjegyek

A "Disznótoros Kolbászfesztivál" belépőjegyeket a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási idejében lehet megvásárolni, korlátlan mennyiségben, az alábbi árakon:

 • 2500

  Felnőtt jegy:
  (14 éves kor felett)

 • 2000

  nyugdíjas vagy gyermek
  jegy:

 • 7500

  családi jegy:
  (2 felnőtt + 2 gyerek)Minden belépőjegy napi jegy, de csak egyszeri belépésre jogosít! A rendezvény területét elhagyva a belépőjegy érvényét veszti. A megváltott napi belépőjegy a rendezvény bármelyik napján felhasználható. A belépőjeggyel a látogatók jogosultak megtekinteni a Disznótoros Kolbászfesztivál és a Magyar Vasúttörténeti park látványosságait, valamint részt vehetnek a zenés és egyéb programokon. 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.

Díjmentes az autók parkolása a felügyelt parkolókban. Díjmentesen szállítja a Fesztiválbusz a látogatókat a Nyugati-Pu. és Vasútt. Park között oda-vissza, a fesztivál teljes nyitvatartása alatt. A 10 hektáros rendezvényterületen öt helyen van épületen belüli, világítással és mosdóval ellátott WC + mobil WC-k a bejáratoknál (mind díjmentes). Minden nap az első ezer látogató ajándék gyümölcsbor kóstolót kap a Sápi Gyümölcsbor standjánál. Ajándék söröspohár jár minden családi jegy mellé. Szintén ajándék söröspohár jár a nyugdíjasoknak is, de csak a pénteki napon. Ingyen lehet kóstolgatni a fesztiválon a boltban nem kapható háztáji ételeket és italokat. A világon egyedülállóan, 100% hagyományőrző módon végzett disznóvágás (vér és malacvisítás mentes) és teljes disznófeldolgozás bemutatók. Oldtimer autó és motor kiállítás, traktor és stabil motor bemutatók. A két színpadon folyamatosan folklór és nosztalgia zenei programok. A fesztivál idején a Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog! Díjmentesen igénybe vehető programok gyerekeknek: állatsimogatók, népi játszótér, mezőgazdasági termelőeszközök kipróbálása, arcfestés, ugrálóvár és légcsúszda, íjászat, kovácsműhely és egyéb gyerekfoglalkoztatók. Csabai Tájház múzeum + Csabai kolbász kóstolás a Víztorony Parkban.

Elővételi jegyek

image

Online jegyvásárlás indításához kattintson az OLDTIMER SHOW logóra.

Elővételben a jegyeket csak a honlapunkon keresztül lehet megvásárolni. Az interneten vásárolt jegyekre 10% kedvezményt adunk. Az elővételes jegyek árusítása 2019. okt. 06-án (vasárnap) éjfélkor fejeződik be. Ezután már csak a helyszínen lehet megvásárolni a belépőjegyeket.Az interneten vásárolt elővételes jegyeket (A4 lapra nyomtatott) a 2-es és a 3-as pénztáraknál lehet beváltani belépőjegyre. Az 1-es pénztárnál nem! A televíziós nyereményjátékokon nyert belépőjegyeket a 2-es pénztárban lehet átvenni, a fesztivál nyitvatartási idejében. A nyereményjegyek névre szólnak, nem átruházhatók. .

A pénztárak elhelyezkedése a fesztiválterület térképén van feltüntetve, mely a nyitólap közepén található.

Figyelem! A Disznótoros Kolbászfesztiválra nem érvényesek a Vasúttörténeti Park által értékesített éves bérletek.


Ajándékok/Kedvezmények/Akciók - tájékoztató letöltése

slider image slider-image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image

SZÉP Kártyák és Utalványok

A belépőjegyek az OTP, K&H, MKB SZÉP kártyákkal is megvásárolhatók, a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási idejében, de csak kizárólag a SZABADIDŐ zsebből! A rendezvény helyszínen a belépőjegyek a következő papír alapú Erzsébet utalványokkal is megvásárolhatók: Kultúra Erzsébet Utalvány, Ajándék Erzsébet Utalvány. Ezen kívül az Erzsébet-utalvány Plusz kártyán lévő Kultúra és Ajándék zsebekből lehet a belépőjegyeket megvásárolni. . „Újdonság! Az Orient csarnokban lévő sütödében az étel és az ital vásárlására is használhatók a cafeteria kártyák (étkezési és ajándék) és a bankkártyák.”